Στις Μυρτιές στην Κάλυμνο

Οι Μυρτιές είναι ένα παραδοσιακό και ήσυχο χωριό, σε απόσταση 9 χλμ. από την πόλη της Καλύμνου, την Πόθια και 5 λεπτών από την Τέλενδο.

myrties-header-tn-01
myrties-header-tn-02
myrties-header-tn-03
myrties-header-tn-04

Οι Μυρτιές είναι ένα παραδοσιακό και ήσυχο χωριό.

Τα διαμερίσματα Νεράιδα βρίσκονται στις Μυρτιές, σε απόσταση 9 χλμ. από την πόλη της Καλύμνου την Πόθια. Οι Μυρτιές είναι ένα παραδοσιακό και ήσυχο χωριό, με πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέριες, ταβέρνες, πιτσαρίες, και σούπερ μάρκετ. Από την παραλία των Μυρτιών φεύγουν κάθε μισή ώρα παραδοσιακά καΐκια για την μαγευτική Τέλενδο, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών.

Σε μικρή απόσταση από τις Μυρτιές βρίσκονται το πολύβουο Μασούρι, όπου συχνάζουν οι αναρριχητές καθώς εκεί βρίσκονται τα ονομαστά αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορεία και taxi από το λιμάνι της Καλύμνου ενώ οι αφίξεις των επισκεπτών μας γίνονται αεροπορικώς μέσω των αεροδρομίων Καλύμνου και Κω η ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά.

Τα διαμερίσματα Νεράιδα αποτελούνται από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα για δύο και τέσσερα άτομα. Το Νεράιδα Ι βρίσκεται πάνω στην παραλία των Μυρτιών με θέα το μαγευτικό νησί της Τελένδου με το φανταστικό ηλιοβασίλεμα. Το Νεράιδα ΙΙ βρίσκεται ακριβώς δίπλα με θέα τον δρόμο και το βουνό. Και τα δύο διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα, διακοσμημένα με γούστο και μεράκι, κατάλληλα για επισκέπτες που θέλουν να περάσουν ήσυχες και ποιοτικές διακοπές.

Νεράιδα Ι

Το Νεράιδα Ι βρίσκεται πάνω στην παραλία των Μυρτιών με θέα το μαγευτικό νησί της Τελένδου με το φανταστικό ηλιοβασίλεμα.

Νεράιδα ΙΙ

Το Νεράιδα ΙΙ βρίσκεται πάνω στην παραλία των Μυρτιών με θέα τον δρόμο και το βουνό.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ 2243029680 & 6976700954

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα από την φόρμα κρατήσεων...