Στο νησάκι Τέλενδος

Από την παραλία των Μυρτιών φεύγουν κάθε μισή ώρα παραδοσιακά καΐκια για την μαγευτική Τέλενδο, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών.

telendos-header-tn-01
telendos-header-tn-02
telendos-header-tn-03
telendos-header-tn-04

Με μικρά παραδοσιακά καΐκια κάθε 30 λεπτά, από τις Μυρτιές.

Τα διαμερίσματα Μαρία και Βίκυ βρίσκονται στο νησάκι της Τελένδου, σε απόσταση 5 λεπτών από τις Μυρτιές. H συγκοινωνία γίνεται με μικρά παραδοσιακά καΐκια κάθε μισή ώρα. Στην Τέλενδο υπάρχουν τρεις οργανωμένες παραλίες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το μπάνιο του, και να φάει σε ένα από τα όμορφα εστιατόρια και ταβέρνες του νησιού.

Υπάρχουν πολλές αναρριχητικές διαδρομές, όπου πολλοί επισκέπτες έρχονται να τις απολαύσουν πηγαίνοντας από ξηράς από μονοπάτια ή από θαλάσσης με καΐκια. Υπάρχουν σχολές κατάδυσης όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει τον βυθό και τα απομεινάρια του παρελθόντος. Yπάρχουν πολλά μικρά εκκλησάκια όπως η Παναγία, ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Βασίλειος που χρονολογούνται πολλά χρόνια πριν. Στις 15 Αυγούστου γίνονται μεγάλα πανηγύρια προς τιμή της Παναγίας.

Δεν υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και μηχανάκια με αποτέλεσμα οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν την ησυχία και την ξεγνοιασιά που έχουν ανάγκη. Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία, κι είναι τέσσερα, δύο κτήρια με ανεξάρτητο ισόγειο και όροφο, σε παραδοσιακό στυλ, πλήρως εξοπλισμένα με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και τις Μυρτιές. Όλα έχουν βεράντες και φιλοξενούν από δύο έως τέσσερα άτομα.

Μαρία

Τα διαμερίσματα Μαρία και Βίκυ βρίσκονται στο νησάκι της Τελένδου, σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία.

Βίκυ

Τα διαμερίσματα Μαρία και Βίκυ βρίσκονται στο νησάκι της Τελένδου, σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ 2243029680 & 6976700954

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα από την φόρμα κρατήσεων...